OM

Historien om DigitalConsult

 

Langt de fleste virksomheder er allerede påvirket af den generelle digitalisering af samfundet og erhvervslivet. Alle virksomheder kigger ind i en fremtid, som vil udfordre bestående forretningsmodeller selv på det korte sigt.

Billedligt talt så finder man temaet “digitalisering” både under trusler og muligheder i den klassiske SWOT-analyse.

 

Men, hvad betyder de abstrakte begreber, som digitaliseringen dækker over, helt konkret for den specifikke virksomhed. Hvordan ser trusselsbilledet ud, hvilke elementer i virksomhedens core business og DNA kan bruges offensivt i en digitaliseringsstrategi. Og hvilke elementer, der skal disruptes eller transformerers.

 

Vi har en drøm!

 

....om at hjælpe andre virksomheder med at navigere i de omskiftelige tider, og være tæt sparringspartner så virksomhederne træffer de rigtige valg. Det er det vi brænder for hos DigitalConsult!

 

 

Hvordan startede det hele?

DigitalConsult blev stiftet af Steffen Damborg i 2016. Han er uddannet cand.scient.pol., har en executive MBA fra Aarhus Universitet og lederuddannelse fra bl.a. Harvard Business School. Steffen har løst opgaver for Jyllands-Posten, Aarhus Kommune, Folketinget, EG, World Ass. of Newspapers og Nordjyske Medier m.fl. Steffen har arbejdet med digitalisering af virksomheder i mere end 10 år. 

 

I 2018 tiltrådte Søren Schrøder Rasmussen som partner i DigitalConsult. Han er uddannet Cand.merc . i Strategi og Ledelse. Har Media Executive Leadership uddannelse fra Kellog School of management. Søren har løst opgaver for bla. TDC, NN markedsdata, Jyllands-Posten, Berlingske Media, og Jysk fynske Medier. Søren har arbejdet med Abonnementsforretning, loyalitetskoncepter og digital forretningsudvikling i snart 12 år.

 

 

 

Steffen Damborg

 

+45 2143 0168

 

damborg@digitalconsult.dk

 

 

 

Søren Schrøder Rasmussen

 

+45 3022 3600

 

soras@digitalconsult.dk

 

 


 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved

DigitalConsult

Skæringvej 88

8520 Lystrup