Digital rådgivning til bestyrelse og direktion

Hvorfor vælge DigitalConsult?

 

DigitalConsult leverer en praktisk hands on-tilgang,

hvor der er fokus på såvel kortsigtede resultater som den langsigtede bæredygtige forretningsmodel.

DigitalConsult leverer digital rådgivning til direktion og bestyrelse, der står overfor at skulle lykkes med en digitalisering af virksomheden.

 

"Digital transformation" er et meget brugt begreb i disse år. Men, hvad dækker det egentlig over? DigitalConsult har udviklet en Digital Transformations-model, som sikrer en 360-graders gennemgang af virksomheden. Dvs. at der er fokus på både produkter, marketing, processer og kultur. Det er DigitalConsults erfaring, at det kræver en retænkning af virksomheden på tværs af strukturer og funktioner, for at sikre en succesfuld transformation.

"Digital transformation kræver den øverste ledelses opbakning og dedikation."

Skarp på digitale løsninger

Det kræver digitale kompetencer at bygge holdbare løsninger. DigitalConsult rådgiver om digital produktudvikling og identificerer de rette samarbejdspartnere.

Innovation og smartere løsninger

Løsningerne ligger ofte lige for. Det handler om at bygge nye løsninger, der fungerer på tværs af digitale platforme og holde et skarpt kunde-centrisk fokus i alt, hvad man laver.

Digitaliserings-uret tikker

Alle virksomehder har brug for en digitaliseringsstrategi. I fremtiden er der kun plads til dem, der har nået den erkendelse og som kan eksekvere strategien.

Historien bag DigitalConsult

 

DigitalConsult blev stiftet af de to partnere Mads Hulgaard og Steffen Damborg. De har begge arbejdet med digitalisering af virksomheder i mere end 10 år. Listen over virksomheder og organisationer tæller bl.a. Danske Bank, Grundfos, Jyllands-Posten, JP/Politikens Hus, Randers Kommune og Aarhus Kommune.

MADS HULGAARD er uddannet software-ingeniør, har en executive MBA fra Aarhus Universitet og lederuddannelse fra bl.a. Stanford University. Mads har løst opgaver for Danske Bank, Grundfos, Europcar og Randers Kommune m.fl.

STEFFEN DAMBORG er uddannet cand.scient.pol., har en executive MBA fra Aarhus Universitet og lederuddannelse fra bl.a. Harvard Business School. Steffen har løst opgaver for Jyllands-Posten, Aarhus Kommune, Folketinget, EG, World Ass. of Newspapers og Nordjyske Medier m.fl.

Book et møde

 

Indtast navn og E-mail-adresse, så bliver du kontaktet hurtigst muligt, at en af vore konsulenter.

 
 
 
DigitalConsult tilbyder en gennemgang af virksomhedens digitale situation og udpeger indsatsområder, der vil give økonomiske quick wins.

DigitalConsult tilbyder en gennemgang af virksomhedens digitale situation og udpeger indsatsområder, der vil give økonomiske quick wins.

Book et gratis og uforpligtende møde.

 

Steffen Damborg

+45 2143 0168

damborg@digitalconsult.dk

 

Søren Schrøder Rasmussen

+45 3022 3600

soras@digitalconsult.dk

 

Mads Hulgaard

+45 2510 1820

hulgaard@digitalconsult.dk

Copyright © All Rights Reserved

DigitalConsult

Skæringvej 88

8520 Lystrup